به منظور تقدیر از نویسندگان بومی و محلی و به مناسبت روز قلم نشست کتاب خوان نویسندگان بومی شهرستان صومعه سرا با معرفی 5عنوان کتاب برگزار شد.
نشست کتاب خوان نویسندگان شهرستان صومعه سرا، روز چهارشنبه (29تیر) با حضور مهدی صفاتی، فرماندار شهرستان صومعه سرا؛ محمد حیدری، معاون سیاسی فرماندار; آرزوعباس زاده، رئیس اداره کتابخانه های عمومی; حسین بالو، رییس اداره آموزش وپرورش; کریم فیروزی، رییس بنیاد شهید و جمعی از نویسندگان و فرهیختگان، اصحاب رسانه و کتابداران کتابخانه های عمومی این شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری صومعه سرا برگزار شد.
عباس زاده: نویسندگان بومی سرمایه های معنوی شهرستان صومعه سرا هستند
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان صومعه سرا در ابتدای این نشست که به مناسبت بزرگداشت روز قلم و تجلیل از نویسندگان و اهالی قلم شهرستان صومعه سرا برگزار شد، با اشاره به اهمیت کار نویسندگی و کتابت در دین مبین اسلام و توصیه های بزرگان دین گفت: تعدد احادیث پیامبر (ص) و ائمه معصومین (ع) گواهی بر این ادعاست و حدیث "علم و دانش را با نوشتن به زنجیز بکشید" را نشان دهنده اهمیت کتابت و نویسندگی در کلام پیامبر (ص) خواند.
آرزو عباس زاده با بیان اینکه نویسندگان بومی، سرمایه های معنوی شهرستان صومعه سرا هستند بر ضرورت شناساندن آثار این نویسندگان و اهالی قلم به دیگران تاکید و آن را از وظایف شهروندان عنوان کرد.
وی در پایان سخنان خود مبنای کار کتابداران را حفظ آثار نویسندگان دانست که با حفظ و نگهداری و ساماندهی و انتقال آنان در تلاش هستند اطلاعات را به گردش درآورند.
فرماندار صومعه سرا: لزوم تدوین برنامه منسجم و هماهنگی در حوزه کتاب
فرماندار شهرستان صومعه سرا نیز در این نشست فرهنگی ضمن تشکر از مجموعه کتابخانه های عمومی صومعه سرا در برگزاری چنین نشست هایی خواستار تدوین برنامه منسجم و هماهنگ برای گسترش بیش از پیش فرهنگ مطالعه در میان اقشار مختلف مردم شد
مهدی صفاتی با تاکید بر لزوم ایجاد دبیرخانه دائمی فرهنگی با مشارکت ادارات فرهنگی شهرستان، تقلید در اجرای برنامه های فرهنگی از دیگر شهرستان ها را مورد نکوهش قرار داد و بر ضرورت ایده پردازی و خلاقیت در اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی و با توجه به ظرفیت های موجود شهرستان تاکید کرد.
صفاتی همچنین ایجاد شور و اشتیاق مطالعه درکودکان، نوجوانان و جوانان را از وظایف همه و بخصوص کتابداران دانست و گفت: اهتمام به امر کتاب و کتابخوانی موجب پرورش ذهن آنها در زمینه نویسندگی می شود.
بالو: نوجوانی که کتاب می خواند آینده ای زیبا برای ایران اسلامی ترسیم می کند.
رییس اداره آموزش و پرورش این شهرستان نیز به عنوان دیگر سخنران نشست ضمن اشاره به طرح های مشترک این اداره و کتابخانه های عمومی شهرستان، این دو مجموعه را همراه و مشتاق همکاری در امر کتاب و کتابخوانی توصیف کرد.
حسین بالو همچنین با اشاره به مزیت های فراوان مطالعه و خواندن کتاب افزود: نوجوانی که کتاب می خواند نه گفتن را می آموزد و این نوجوان آگاه است و آینده ای زیبا برای ایران اسلامی ترسیم می کند.
فیروزی: کتابخانه های عمومی در چند سال اخیر آغازگر اقدامات زیبایی هستند
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان صومعه سرا، با اشاره به این که در چند سال اخیر بعنوان یک عضو کتابخانه و یک مسئول در شهرستان مشغول رصد فعالیت های کتابخانه های عمومی هستم، از بسیاری از حرکت های ابتکاری و سازنده کتابخانه های عمومی تقدیر نموند و آن ها شایسته الگو برداری دانست.
گفتنی است در پایان این نشست کتاب های «هفت قدم به طرف شب آخر» ،«قاف»، «تکاوران خرمشهر»، «جاودانه ی تاریخ» و «الف لام خمینی» به ترتیب توسط قاسم خوش سیما، امیررضا ستایش، محسن رضا زاده، مرضیه زرین درخت و راضیه فربیز معرفی و با دیگران به اشتراک درآمد.
تقدیر از نویسندگان شهرستان و اهدای کتاب از طرف قاسم خوش سیما از نویسندگان مطرح و برجسته شهرستان صومعه سرا به مجموعه فرمانداری و کتابخانه های عمومی شهرستان پایان بخش این مراسم فرهنگی بود.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.